X
تبلیغات
رایتل
نکاتی در مورد ادامه تحصیل

دوستانی که ایمیل زده و یا پیغام گذاشته‌اند و در مورد امکان ادامه تحصیل پرسیده‌اند.


۱- اگر شما از طریق مهاجرت اقدام کرده باشید و یا به هر ترتیب ساکن کانادا باشید با داشتن نمره تاقل و حداقل معدل می‌توانید برای مقطع مورد نظر خود اقدام کنید. اگر تافل نداشته باشید می‌توانید در کلاس‌های زبان دانشگاه ثبت نام و شرکت نمایید. اگر هم معدلتان مورد قبول نبود می‌توانید برای چند درس ثبت نام کرده و سپس با آوردن معدل مورد نظر وارد مقطع تحصیلی دلخواهتان گردید. اگر مثلاْ مدرک فوق دیپلم از ایران دارید احتمالاْ‌ می‌توانید با انتقال تعدادی از واحدهای گذرانده در ایران (اطلاع کافی ندارم) لیسانس خود را شروع کنید. با توجه به اینکه هزینه تحصیلی مخصوصاْ‌ برای مقطع لیسانس بالاست اگر مهاجرت داشته باشید می‌توانید در ضمن تحصیل مشغول به کار گردید. 


۲- اگر می‌خواهید از طریق دانشجویی وارد کانادا شوید باید با داشتن معدل و نمره زبان و رزومه قابل قبول برای ادامه تحصیل اقدام نمایید. پس از ورود به کانادا با داشتن ویزای دانشجویی می‌توانید برای گرفتن اجازه کار در خارج از دانشگاه برای حداکثر بیست ساعت در هفته اقدام کنید.


به قلم: مریم