X
تبلیغات
رایتل
پاسخ به پرسش

دوستی از ایران ایمیل زده‌اند و نوشته اند که دانشجوی سال سه رشته پزشکی بوده و نامزدشان مهاجرت کانادا را دارند و می‌خواستند ببینند که آیا امکان ادامه تحصیل در کانادا به چه شکلی است  

 

۱ نامزد شما با داشتن مدارک عقد دائم می‌توانند برای شما پرونده مهاجرت باز کنند و شما می‌توانید در عرض مدت کمی (حدود ۴ ماه) اقامت دائمتان را بگیرید 

 

۲ تا آنجایی که من پرس و جو کردم احتمالاْ‌ شما برای ورود به رشته پزشکی باید از صفر شروع کنید و شاید بتوانید تعدادی از دروسی را که ایران گذرانده‌اید به اینجا منتقل نمایید شما باید یک مدرک لیسانس (از ایران و یا کانادا) گرفته و سپس وارد رشته پزشکی شوید 

 

۳ از آنجایی که شما اقامت دائم خواهید داشت شهریه دانشگاه شما برابر دانشجویان بومی خواهد بود 

 

مریم