X
تبلیغات
رایتل
ویزای reentry

وقتی که به کانادا اومدید اگر ویزایی که دارید single entry  باشه یا multiple entry  باشه واعتبارش گذشته باشه و بخواهید از کانادا خارج بشید برای ورود مجدد به کانادا باید ویزا بگیرید. (لینک)  

 برای گرفتن ویزا می شه از داخل کانادا اقدام کرد. مدارک رو به سفارتخونه ها کانادا در یکی از شهرهای امریکا می فرستید که اطلاعاتش توی لینک بالا هست. چند تا فرم هست و  پاسپورت و study permit و گواهی اشتغال به تحصیل و عکس و کارنامه و پول ویزا. راهنما رو به دقت مطالعه کنید و چک لیست رو به عنوان صفحه اول مدارک قرار بدید. 

  

چند نکته مهم 

۱- ترجیحا مدارک رو به بافالو بفرستید. بین سی تا چهل روز طول می کشه که ویزا به دستتون برسه. فقط بافالو هستش که پاسپورت رو با پاکت پستی کانادا (Xpress post/ national) براتون می فرسته. سفارتخونه های دیگه فقط فدکس یا یوپی اس قبول می کنند که هم خیلی گرونه هم توی دانشگاه outlet ندارند.  

۲- برای single entry  ویزا شش ماه و برای multiple یکسال  یا کمی بیشتر اعتبار داره.  

 

سیمین