X
تبلیغات
رایتل
قوانین جدید مهاجرت به کانادا

من شنیدم قوانین مهاجرت کانادا یه شکل قابل توجهی تغییر کرده و فعلا شامل دانشجوها نمیشه (حداقل یکسال سابقه کاری پس از گرفتن مدرک کانادایی موردنیازاست). حتی در گروه skilled worker هم به متخصصین زیاد نیازی ندارند و بیشتر کارهای خدماتی مد نظره. در عین حال مدارک رو با خودتون داشته باشید چون قوانین هرروز تغییر می کنند ولی برای گرفتن مهاجرت یک چشم اندازطولانی رو  مد نظر بگیرید. 

 

سیمین